Päätin taas kirjoittaa pitkästä aikaa jotain tännekkin :)

Hyvää ja huonoa kuuluu, en tiedä kumpaa tällä hetkellä enemmän.

Muutama viime viikko on ollut tosi raskasta henkisesti sekä vähän fyysisestikkin. On ollut ongelmia tunteitten käsittelyssä ja kuten mulle tavallista on niin olen jäänyt negatiivisiin ajatuksiin kiinni. On ollut ukon kanssa ero lähellä kun reagoin liian voimakkaasti ja päätin sitten antaa palaa ja sanoin asioita joita ei olisi tarvinnut koska tiesin etten niitä tarkoittanut. Tiesin että olisi pitänyt ensin rauhoittaa itteni ja miettiä asioita jne mutta en sitä tehnyt ja lopputuloshan ei ollut mitenkään kiitettävä mutta ei kuitenkaan erottu. Osaa jäin miettimään itekseni mitä ukko sanoi sinä iltana mutta onneksi nekin on lähtenyt pois päästä ja tänään on ollut jotenkin tosi rauhallinen olo kaikkien asioitten kanssa ja tämä on mahtavaa. Masentuneisuutta on ollut kans aika paljon eikä mikään ole loppupeleissä kiinnostanu paskankaan vertaa mutta pakko painaa eteenpäin, ei ole muuta vaihtoehtoa. En anna sille enään valtaa ja sössi asioita ja en jää kotiin niinkö aikaisemmin olisin tehnyt. Tästä olen itsessäni vähän ylpeä! :D

large.jpg

 

Minusta tuntuu välillä ettei kukaan tarvi minua.. Tyhmää kun tuntuu tuolta mutta ei kukaan vaan tarvi minua ja se on pakko hyväksyä. Kyllä kelpaan joillekkin sitten ku tarvii purkautua mutta kun mie yritän purkautua takas niin eiiii.. No semmostahan se joskus tietty on eikä sille mitään voi. En ole vieläkään oikein puhunut omista asioista tai tuntemuksista kellekkään muutako ukolle ja terapeutille, enkä niillekkään kaikkea, enkä tiedä miten tämä on mahdollista :D

Meinattiin tilata sähkötupakat että jospa pääsisi eroon oikeasta tupakasta.. Olen jo useamman viikon miettinyt sitä etten halua enää polttaa tuota mutta kuitenki tavasta on hankala päästä eroon ja myös riippuvuudesta. Tupakka maistuu nykyään ihan paskalle joten ootan innolla että pääsee tilaamaan sähkötupakat ja polttelemaan sitä sitten :) Aluksi voi olla vaikeaa olla ilman tupakkaa mutta sallin itselleni kuitenki muutaman tupakan päivässä jos siltä tuntuu mutta lopussa en enää polta yhtään, en välttämättä edes sähkötupakkia ja tämän asian ajattelu tuntuu hyvältä :) Joten motivaatio on korkealla!

rainbow_smoke-5158.jpg

 

Torstaina olisi kampaaja enkä malta sitäkään oottaa. Muistakkaan milloin olisin siellä viimeksi käynyt ja kyllähän nämä minun hiukset todellaki tarvii saksia ja väriä :DD En vain tiedä miten leikkaisin nämä hiukset joten varmaan samallalaillako aina. Vaihtelu olis kyllä kivaa mutta en tiedä (ainakaan vielä) miten haluaisin nämä leikkauttaa.

Tiistaina alkaisi kuntouttava työtoiminta ja pääsen työmarkkinatuella siihen niin jää onneksi enemmän käteen rahaa ku mitä sossusta saan, tosin pitää tietty hakea asumistuen muutosta kun tulot nousee mutta tuskin se asumistuki niin paljoa nousee etten jäis voitolle :D Sitten pitäisikin olla 3pv viikossa 5tuntia tai miten nyt sovitaankaan. Sitten siitä vain nostamaan että oon 4pv viikossa ja lopulta pystyn olemaan 5pv ja sitä odotan todellaki koska se helpottaa kouluun lähtemistä :) Tuntuu välillä että haluaisin koulunkin aloittaa jo mutta parempi etten vielä tässä vaiheessa sinne mene.

Olen myös miettinyt etten enää välttis halua asua suomessa, kaikki mutu jutut mitä on kuullu ja tapahtunu niin ei enää vaan kiinnosta ku uskalla ees kadulla kävellä -.- Ehkäpä sitä joku päivä muuttaakin ulkomaille, pitää vain opetella lisää englantia ja pitäisi koittaa puhuakkin sitä selkeästi :D mutta onhan tässä aikaa :)

TED-memes-2.jpg

Ted <3