Niimpä sitä näköjään tuostaki porno jutusta selvittiin vaikka vielä vähän epäilenki kaikkea :D

Eli toisin sanoen kaikki hyvin ja mielikin on positiivisempi vaikka itseinhoa vielä on.

Kävin eilen psykiatrilla/psykologilla (kumpi se nyt onkaan) ja sovittiin lääkärille aika että saan ne peta salpaajat niin voisin sitten alkaa käymään edurolla kunnolla että jos se nyt sitten vaikka lähtisi käyntiin.. ei kuiten sovittu mitään päiviä vielä milloin käyn siellä mutta sovittiin että käyn parissa ryhmässä mistä voisi olla minulle apua ja toivottavasti myös auttaa :)

Ja sitten pitäisi aloittaa mirtazapin uudestaan kun tuo paino ei sitten tahdo noussa millään :s painan vieläki 49kg. Mutta miksi sittenkö painan jonku 53kg vaikka niin olen niin lihavan näköinen omasta mielestäni? vaikka tiedän etten ole. Todella masentavaa hommaa :c Alan kylläkin aluksi syömään 7,5mg ja se auttaa uneen paremmin kuin isompi niin jos alotan sen eduron niin pääsisin aamulla ylös ajoissa. Ja tietty se auttaa vähän tuohon minun mielialaan.

Huh onneksi ne eduron naiset aiko selvitellä minun psyköterapia laskua miksi sossu ei sitä maksa vaikka pitäisi. JA olisi hyvä jos pääsisin sielläkin käymään niin saisin vääristyneen minäkuvan muutettua hyvällä tuurilla.

hmmhmm eikai minulla nyt tämän enempää sanottavaakaan ole.

Hyvät päivän jatkot kaikille!