Eipä se tämäkään päivä lähtenyt hyvin käyntiin, joka paikka paskana vieläki ja tänään pitäisi lähteä treenaamaan.

Ja sekin on jännä että ei kellään kiinnosta minun jutut. Ihan sama mitä sanoo tai tekee jne niin eihän niihin tarvi mitään vastata. No ei siinä eipä enää kiinnosta sanoa kenellekkään mitään. Ja jos joku kyselee miksen puhu niin sanon vaan etta no oompa huomannu ettei se mitään vaikuta ku vastaukseksi tulee vaan höh, hmh tai muuta vastaavaa. Tuskinpa kenelläkään muullakaan kiinnostais. Ja vaikka sanon jollekkin että tuntuu ettei kellään kiinnosta ni siihen ei vastata mitään vaikka yleensä on joku vastannutkin jotain. Tottapa se vika on sitten minussa, ihan sama. Mutta tuostakinhan pääsee ku ei puhu kellekkään omia juttuja :)

Ja nyt esim. ukko valehteli mulle ettei oo runkannu ja tottakai jäi valheesta kiinni. Miksi vitussa tuommosestaki asiasta pitää valehdella? Paljon lisää luottamusta tuommonen. Mistäköhän lie muusta valehdellu sitten. On ladattu hot or not sovellusta vaikkei kiinnosta tai jtn :DDDD Ja luulee että ku se ei asioihin mitään sano niin se unohtuu tai että uskon kaikki mitä se sanoo, voin kertoa ettei se niin mene. Valhe se on pienikin valhe. Sitten mietitään mikä mulla on jnejne. HUOH!!!! Siinäpä olkoot, raja se mullaki tulee nyt vastaan.

Vetäkööt kaikki ittensä hirteen vaikka, ei kiinnosta enää vittuakaan. Parempi vain keskittyä omiin juttuihin eikä kuunnella mitään paska valheita. Tämäkin ongelma on ratkaistu :)

Toivottavasti muilla on parempi päivä! :)

large.jpglarge%20%281%29.jpg