Kyllähän se voi muttako ei niin ei.

Ei ole kiva melkein heti ensimmäisenä kuulla että ukko lähtee parille muutaman tyypin kanssa ja yhtä hän on tai ei oo koittanu iskeä mutta tyypin vastauksesta päätellen se on kuitenkin jotain kokeillut.

kyseli että möksähdinkö, no mitäpä veikkaat saatana? Eihän se kivaa ole mutta mitäpä mie siihen mitään sanomaan koska se ei kuitenkaan auta mitään. Ja itsehän tein sen virheen että kun kaverini kanssa join niin yks mies liittyi seuraan ja tiedän ettei ukko siitä miehestä tykkää mutta saan kai mieki joskus nähdä semmosta ihmistä josta se ei tykkää? Ja ukko jaksoi muistuttaa myös siitä että kuinka olen kieltänyt häntä pitämättä yhteyttä yhteen "naiseen" mutta sanoin kyllä sitten että siinäpä piettäkööt jos on niin tärkeää, ei mulla jaksa kiinnostaa enkä aijo asiasta sanoa mitään. 

Ja kehotin ukkoani menemään niitten kans parille koska ei mulla oikeastaan kiinnosta meneekö se vai ei. Tottapa niistä vielä pari tulee että saavat rauhassa sitten parien kesken olla kun enhän mie ikinä liiku mihinkään?! 

Koko päivä on ollut nyt hälläväliä eikä mikään oikein kiinnosta. Siivosin vaikka ei tehnyt mieli mutta mitäpä muuta olisin tehnyt sitten. Ei aina kaikesta voi tykätä mutta pakkohan jonkun on tehdä neki asiat.

Mutta eipä ukkoni tarvi enää valittaa mullekkaan mistään jos näen jotain ihmistä tai pietän yhteyttä.