En tiedä miksi taas vaihteeksi en tunne itseäni miksikään. Tai että olisin hyvä missään..

Kaikki mitä teen tuntuu niin vaikealta, ennen olen nauttinut niistä ja nyt tuntuu etten osaa mitään. En tiedä mitä pitäisi tehdä.

Kissakin päätti yöllä kusta sohvalle, vitun hienoa. Saapahan tästä lähtien viettää yöt vessassa ja kussa vaikka koko vessan täyteen, eipähän vituta niin paljoa siivota vessa kuin yrittää saada kusen hajua sohvasta pois. Ja huomenna saa kivasti imuroida karvatupsuja pois sohvalta kun nuo tappelee taas vaihteeksi.

Olisi ollut mukava päästä tänään vaikka kalalle tai keilaamaan tai jonnekkin mutta kotonahan tämäki ilta taas meni. Muutenkaan jaksanu ke tai to tehdä mitään ja nytkö olisi haluttanu niin sekään ei onnistunut. Mikään ei tunnu ikinä onnistuvan :s

Unirytmiki on päin vittua eikä tule uni ennen aamu 5, eihän se olisko ottaa nappi mutta ei sitä enään ku kelloki on niin paljon. Tai niinhän minun on pitänyt tehä monena iltana mutta sekin on unohtunu.. En saa mitään aikaseksi ikinä.

Ja kyllä, tunnen itseni rumaksi ja hirveäksi ihmiseksi joka ei osaa tehdä muutako valittaa. Tuntuu että elämä kaatuu päälle ja ryminällä ja myös tuntuu siltä että olen paska joka asiassa esim. tekemisestä puhumiseen.. Ei tästäkään taida tulla mitään.

Tuntuu myös hirveältä kun ei voi kunnolla luottaa ihmisiin. Tietty on ystäviä joille voin puhua muttako tuntuu etten voi kaikkea. Epäilen poikakaveria mistä milloinkin ja ihme että se jaksaa minua vielä. Jos seurustelisin itsenikaltaisen ihmisen kanssa niin en varmaankaan jaksais kauaa kattoa.