Niinhän se sitten sano että ne porno akat on parempiako mie,tai paremman näkösiä mutta eihä sillä ole väliä koska ne ei oo mie. Ja ihan sama miten se sen tarkotti ni silti sattuu ja vitusti.

Niin kai mutta silti se vitun pahalta tuntuu. Eilen itkin silmäni päästä ja tänään vähän lisää mutta elämähän on tämmöstä vai mitä ? :)

Vituttaa, vihastuttaa, naurattaa, itkettää ja kaikkea muuta. Saa nähä unohtaako tätäkään ikinä..

Eipä nämä pari päivää ole hääppösiä ollut ja saattaahan se olla ettei tuu olemaankaan vähään aikaan. Siinäpä ainakin sitten huomaa kestääkö tämä vai ei mutta itkeä en enää aijo..

Nytkö hän sais tuntemaan minun olon semmoseksi että olen oikeasti ainut jota se haluaa ja kaikkea niinkö on sanonut, mutta ei ainakaan tällä menolla vakuuta. Harmi.

Tunnen itseni riittämättömäksi, huonoksi, rumaksi ja kaikeksi negatiiviseksi :s en haluais tuntea näin mutta nyt tunnen eikä se muutu ihan heti. enköhän opi elämään tämän kans.

Empä oikein tiedä mitä pitäisi ajatella vai pitäisikö mitään.

Ei nuin vain sanota tyttökaverille tai en ole ainakaan kuullut ikinä kenenkään sanovan nuin ja toivottavsti kukaan jätkä ei ikinä sano omalle naikkoselleen noin.

Eihän kukaan muu sitä tiedä kuinka paljon se sattuu vaan se keneen sattuu.

Älkää ikinä vähätelkö toisen kipua, siitä ei seuraa kuin mielipahaa lisää.