Ajattelin kirjoittaa jotain positiivista välillä tänne. Harmi vain kun ei oikein osaa kirjottaa blogia sillonko on kaikki hyvin.

Eilen pääsi käymään keilaamassa mitä olen odottanut tosi pitkään :) Alussa meni huonosti enkä saanu yhtään kaatoa mutta sitten alkoki luistamaan. Meinasi vain käydä turhan tylsäksi kun oltiin poikakaverin kanssa kahdestaan, olisi pitänyt saada kolmaskin mutta ei kukaan lähteny.

Ja mikä parasta, pääsi myös eilen kalalle ja jopa sainki kaloja, kaks isoa ahventa otettiin matkaan jos siitä sitten joku päivä sais kokattua jotain. Oli myö ihanan rauhallista olla, ihan hiljaista:)

Tänään taas ei ole oikein mitään saanut aikaseksi ku tuli herättyä myöhään ja maha ollut sekaisin. Olisi pitänyt mennä tivoliinkin mutta en oikein innostunut koska en voi käydä yleisillä paikoilla vessassa, varsinkaan isolla hädällä. Mutta käytiin kultin kanssa kaupassa ja ostettiin vähän herkkuja :P 

Ja muutenkin tuntuu että kaikki on tällä hetkellä tosi hyvin ja olen iloinen ja onnellinen.

Toisaalta olisi vielä kiva lähteä jonnekkin vaikka rannalle mutta toisaalta ei taas jaksais, tuntuu etten ole yöllä nukkunut kovin hyvin. 

Mutta miepä jatkan täällä, pistäkää kommenttia :)

large-normal.jpglarge%20%281%29-normal.jpg